Βικτόρια Πλζεν: Με Σουαρέ, αλλά χωρίς Σλόντσικ και Ρικαρντίνιο στην Θεσσαλονίκη

Newsroom
Βικτόρια Πλζεν

bet365

Η Βικτόρια Πλζεν ανακοίνωσε την αποστολή της για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Europa League μετρώντας μία επιστροφή και δύο απουσίες.

Με τον Τσεΐκ Σουαρέ να βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή της ομάδας, η Βικτόρια Πλζεν ξεκίνησε το ταξίδι για την Θεσσαλονίκη για τον σημαντικό αγώνα που θα δώσει την Πέμπτη (24/10-19:45) στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του League Stage του Europa League.

Ο 22χρονος Γάλλος αριστερός μέσος αγωνιζόταν στην ομάδα ως δανεικός από την Βίσκοβ από τον περασμένο Γενάρη και το καλοκαίρι ενεργοποιήθηκε η οψιόν για την απόκτησή του, όμως μέχρι στιγμής δεν είχε καταφέρει να παίξει σε κάποιο επίσημο παιχνίδι.

Από την άλλη οι Τσέχοι μετρούν δύο απώλειες, αφού οι Σλόντσικ και Ρικαρντίνιο δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν κι έμειναν εκτός αποστολής.

Σήμερα στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση των Τσέχων στην Τούμπα ενώ στις 18:00 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου τους.

 

Η αποστολή της Βικτόρια Πλζεν:

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα