Προπονητής Μάλμε: «Η διαφορά του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ είναι στην αγωνιστική πειθαρχία, ο Ολυμπιακός έχει σκανδιναβικό στιλ παιχνιδιού»

Από τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο τεχνικός των Σουηδών, Χένρικ Ρίντστρεμ, μίλησε πριν τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και στάθηκε στις διαφορές του με τον ΠΑΟΚ. Μάλμε - αποστολή, Δημήτρης Τομαράς.

Ο Ρίντστρεμ ως προπονητής της Μάλμε στάθηκε στις διαφορές του ΠΑΟΚ σε σχέση με τον Ολυμπιακό ενώ ξεκαθάρισε πώς θέλει η ομάδα του να εξελίσσεται διαρκώς και να γίνεται πιο καλή. Αναφορικά με τη σύγκριση των 2 ομάδων (καθώς ο σύλλογός του έχει αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ) ο προπονητής των γηπεδούχων Σουηδών τόνισε ότι οι Πειραιώτες έχουν έναν σκανδιναβικό τρόπο παιχνιδιού και ατομική ποιότητα: «Η πιο εμφανής διαφορά είναι πώς ο Ολυμπιακός προέρχεται από αρκετούς αγώνες Πρωταθλήματος. Είχαμε ένα αβαντάζ σε σχέση με τους αγώνες Πρωταθλήματος όταν παίζαμε με τον ΠΑΟΚ καθώς τότε ξεκινούσε η Λίγκα τους.

Σαν δομή ομάδας έχουν μεγάλες ομοιότητες. Και οι 2 παίζουν το σύστημα 4-2-3-1. Όμως μία διαφορά έχει να κάνει με την πειθαρχία, όπου ο Ολυμπιακός είναι πολύ πειθαρχημένη και επιθετική ομάδα και επιδιώκει να παίζει κάθετα. Όταν έχει κατοχή κοιτάζει να βγαίνει μπροστά. Αυτό που θα αναφέρω μπορεί να μην είναι κάτι γενικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ σκανδιναβικό στιλ παιχνιδιού και επίσης ατομική ποιότητα από πλευράς παικτών».

@Photo credits: eurokinissi, ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα