Μπράντον Τόμας: «Ηταν δύσκολοι οι δύο μήνες, αλλά είμαι εδώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Μπράντον Τόμας: «Ηταν δύσκολοι οι δύο μήνες, αλλά είμαι εδώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Μπράντον Τόμας στην συνέντευξη Τύπου ενόψει Πλζεν

bet365

Ο Μπράντον Τόμας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Βικτόρια Πλζεν.

«Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο ματς, όπως όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη, ένα ματς στο οποίο θέλουμε τη νίκη για μας, για τον κόσμο μας», υποστήριξε στην αρχική τοποθέτησή του ο Μπράντον Τόμας, που αναγνωρίζει την σημασία του αγώνα και το πόσο σημαντικοί είναι οι τρεις βαθμοί στο αυριανό παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν.

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και μια νίκη θα τονώσει την αυτοπεποίθηση μας. Ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη ομάδα, αλλά έχουμε προετοιμαστεί για να ανταποκριθούμε», εξήγησε ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΟΚ, που την περασμένη Κυριακή (20/10) επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στο 1-1 με την ΑΕΚ.

«Είμαι χαρούμενος που έχω επιστρέψει μετά από δύο δύσκολους μήνες. Δεν είμαι συνηθισμένος να μένω έξω για τόσο μεγάλο διάστημα. Ωστόσο δούλεψα σκληρά και είμαι εδώ για να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα με την ενέργεια μου Θέλω να παίζω, θέλω να παλεύω και δούλεψα σκληρά για να επανέλθω καθώς δεν μου αρέσει να βρίσκομαι στον πάγκο ή στην κερκίδα, κάτι που έγινε αυτούς τους δύο μήνες λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισα».», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ισπανός επιθετικός ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ. «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Πέρσι όταν ήμασταν όλοι μαζί ενωμένοι καταφέραμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα. Η στήριξη του κόσμου την προηγούμενη χρονιά ήταν αυτή που μας βοήθησε να πετύχουμε τους στόχους μας, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Όταν είστε δίπλα μας καταφέρνουμε πολλά πράγματα. Θα θέλαμε να είστε στο πλευρό μας και αύριο, καθώς όταν είμαστε όλοι μαζί γίνονται όλα ευκολότερα και είμαστε πιο δυνατοί, τους χρειαζόμαστε».

@Photo credits: eurokinissi, ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα