Μουρίνιο: «Έχω ακόμα πιθανότητες να πάρω το πρωτάθλημα με τη Γιουνάιτεντ, αν τιμωρηθεί η Σίτι»

mourinho
Στο... παραθυράκι της πιθανότητας να βάλει και την Premier League στο παλμαρέ του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο εν όψει της αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσε κόντρα στους Κόκκινους Διαβόλους στο Europa League.

Φενέρμπαχτσε και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετρούν αντίστροφα για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Europa League (24/10 - 22:00), που δεν είναι πιο ξεχωριστή για κανέναν άλλον πέρα από τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Special One άλλωστε θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν πρώην σύλλογό του, στον οποίο είχε πολύ καλές στιγμές, όπως η κατάκτηση του Europa League το 2017.

Εν όψει του παιχνιδιού, ο Πορτογάλος κόουτς ταξίδεψε στο παρελθόν και σχολίασε τον καιρό του στη Γιουνάιτεντ, λέγοντας πως ακόμα έχει πιθανότητες για ένα πρωτάθλημα, αν τιμωρηθεί η Σίτι για τις 115 κατηγορίες και ο τίτλος απονεμηθεί στους Κόκκινους Διαβόλους που το 2018 είχαν τερματίσει 2οι.

«Πάντα εύχομαι τα καλύτερα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήμουν χαρούμενος εκεί. Κερδίσαμε το Europa League, βγήκαμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα. Βασικά, ακόμα έχουμε πιθανότητα να κερδίσουμε το πρωτάθλημα αν τιμωρήσουν τη Μάντσεστερ Σίτι. Αν γίνει αυτό, ελπίζω να μου δώσουν το μετάλλιό μου και να μου πληρώσουν το bonus μου», είπε ο Μουρίνιο, που στη συνέχεια είπε πως «η Γιουνάιτεντ είναι καλύτερη από ό,τι δείχνουν τα αποτελέσματά της» και κάλεσε τους οπαδούς της Φενέρ να στηρίξουν την ομάδα: «Δεν μπορούμε να παίξουμε 11 εναντίον 11. Χρειαζόμαστε 35.000 άτομα μαζί μας».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα