ΠΑΟΚ: Χωρίς Σορετίρε κόντρα στην Πλζεν, αμφίβολος ο Μπάμπα

Βασίλης Μπαλατσός
Σορετίρε

bet365

Ο Σόλα Σορετίρε έμεινε εκτός της τελευταίας προπόνησης του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Βικτόρια Πλζεν και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί. Αμφίβολη η συμμετοχή του Μπάμπα.

Χωρίς τον Σόλα Σορετίρε θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Βικτόρια Πλζεν (24/10, 19:45) στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League. O Άγγλος μεσοεπιθετικός αποκόμισε ένα χτύπημα στην προπόνηση της Τρίτης (22/10), δεν προπονήθηκε ούτε την παραμονή του αγώνα με τους Τσέχους και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί.

Από εκεί και πέρα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπάμπα Ράχμαν. Ο Γκανέζος μπακ είχε τραυματιστεί στον αγώνα με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και κάνει... αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς με την Πλζεν, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του. Η διαθεσιμότητα του για το παιχνίδι με τους Τσέχους αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή.

@Photo credits: INTIME, Μπάμπης Αναστασίου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα