Europa League: Για τους πρώτους του βαθμούς ο ΠΑΟΚ, αποτέλεσμα στη Σουηδία θέλει ο Ολυμπιακός

Newsroom
Τάισον και Τσικίνιο στα ευρωπαϊκά ματς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Βικτόρια Πλζεν με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League, ενώ ο Ολυμπιακός μετά το πρώτο τρίποντο επί της Μπράγκα θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Σουηδία κόντρα στη Μάλμε.

ΠΑΟΚ - Βικτόρια Πλζεν

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει βαθμό μέχρι στιγμής στο League Stage του Europa League, έχοντας ηττηθεί από Γαλατάσαραϊ και Στεάουα, με τους «ασπρόμαυρους» να υποδέχονται τη Βικτόρια Πλζεν (19:45) και τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο. Από την πλευρά της η τσέχικη ομάδα έχει δύο ισοπαλίες στις δύο πρώτες αγωνιστικές φεύγοντας με το 3-3 από την έδρα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και μένοντας στο 0-0 στην έδρα της με τη Λουντογκόρετς.

Χωρίς τον Σορετίρε θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ. O Άγγλος μεσοεπιθετικός αποκόμισε ένα χτύπημα στην προπόνηση της Τρίτης και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί. Ο Μπάμπα που είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στον αγώνα με την ΑΕΚ κατάφερε και μπήκε στην αποστολή. Οι Λόβρεν, Βιεϊρίνια, Μουργκ, Παβλένκα, Γκόμεζ, Σαμάτα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα , Θυμιάνης , Κόλεϊ , Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ, Μπράντον.

Μάλμε - Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα του στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League από τη Λυών στη Γαλλία, μάζεψε τους πρώτους του βαθμούς στη διοργάνωση επικρατώντας με 3-0 της Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν απόψε (22:00) στη Σουηδία να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Μάλμε, η οποία την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στη League Phase φεύγοντας με το διπλό (1-2) από την έδρα της Καραμπάγκ.

 

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ υπολογίζει στις επιστροφές των Ρέτσου, Γουίλιαν, Ζέλσον Μαρτίνς και Στάμενιτς, ενώ για πρώτη φορά στα πλάνα του Βάσκου κόουτς είναι κι ο Μπακούλας. Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Τζολάκη, Αναγνωστόπουλο, Ορτέγα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόι, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Μπακούλα, Εσε, Μουζακίτη, Ελ Καμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρα, Κωστούλα.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

ΠΑΟΚ - Βικτόρια Πλζεν (19:45) CosmoteSport 4
Μάλμε - Ολυμπιακός (22:00) CosmoteSport 3

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα