Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Μέσα ο Μπάμπα, έξω ο Σορετίρε για το παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Μέσα ο Μπάμπα, έξω ο Σορετίρε για το παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν

Σταύρος Σουντουλίδης
Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Μπάμπα Ράχμαν φωνάζει «παρών» ενόψει του αυριανού (24/10) αγώνα κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν. Αντίθετα ο νεαρός Άγγλος μεσοεπιθετικός, Σόλα Σορετίρε, δεν θα είναι διαθέσιμος.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Μπάμπα Ράχμαν ήταν «καθαρή», ο Γκανέζος αμυντικός του ΠΑΟΚ βγήκε στο γήπεδο το απόγευμα της Τετάρτης (23/10) και ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του League Phase στο Europa League κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Σόλα Σορετίρε, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, όπως και ο Αντώνης Τσιφτσής, ενώ οι Λόβρεν, Βιεϊρίνια, Μουργκ, Παβλένκα, Γκόμεζ, Σαμάτα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς δεν έχουνυ δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Πιο αναλυτικά:

«Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν στο γήπεδο της Τούμπας, με μία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Τετάρτης (23.10).

 

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τη μάχη με τους Τσέχους ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησε δουλειά στην τακτική και τις στατικές φάσεις. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σόλα Σορετίρε και Αντώνη Τσιφτσή .

Ο Σορετίρε δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο στη χθεσινή προπόνηση με αποτέλεσμα να έχει έναν εριθισμό στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Ο παίκτης προτιμήθηκε να μείνει εκτός αγώνα και υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο Έλληνας γκολκίπερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα , Θυμιάνης , Κόλεϊ , Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ, Μπράντον».

@Photo credits: INTIME, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα