Φενέρμπαχτσε - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επεισόδια και συμπλοκές μεταξύ οπαδών στην Κωνσταντινούπολη (vid)

Newsroom
fener united epeisodia

bet365

Άγριες συμπλοκές μεταξύ οργανωμένων οπαδών της Φενέρμπαχτσε και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημειώθηκαν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Europa League.

Ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της Πέμπτης (24/10) για το Europa League είναι αυτό ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη League Phase της διοργάνωσης.

Οι ώρες που απομένουν για τη σέντρα είναι λίγες και ήδη στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης επικρατεί το απόλυτο χάος, με την ένταση μεταξύ των οπαδών να είναι αυξημένη. Πιο συγκεκριμένα, οι ultras των Τούρκων φέρονται να επιτέθηκαν στους οργανωμένους των Κόκκινων Διαβόλων με λοστούς, γυαλιά κι άλλα βαριά αντικείμενα, προκαλώντας τους σοβαρούς τραυματισμούς.

Στα βίντεο που έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου, φαίνονται ομάδες των οπαδών της Φενέρ να κυνηγούν τους Άγγλους και να τούς επιτίθενται δίπλα σε ανυποψίαστους περαστικούς. Οι Αρχές είναι ήδη σε επιφυλακή προκειμένου να αποτραπούν τα χειρότερα πριν και κατά την εξέλιξη του ματς.

«Περίπου 50 από αυτούς μας στρίμωξαν και ένας οπαδός με ακολούθησε σε έναν δρόμο και προσποιήθηκε ότι θα με βοηθούσε, πριν με χτυπήσει με λοστό στο σαγόνι», αναφέρει μία από τις πολλές μαρτυρίες που έγιναν για το συμβάν.

 


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα