Ολυμπιακός σε οπαδούς στο Μάλμε: «Δεν θα υπάρξει σημείο συνάντησης, μεμονωμένα η πρόσβαση στο γήπεδο»

Ολυμπιακός σε οπαδούς στο Μάλμε: «Δεν θα υπάρξει σημείο συνάντησης, μεμονωμένα η πρόσβαση στο γήπεδο»

Μάλμε

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Μάλμε για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League, με τους ερυθρόλευκους να δίνουν οδηγίες στους φιλάθλους που θα είναι στο γήπεδο.

Περισσότεροι από 1.500 φίλοι της ομάδας του Ολυμπιακού θα βρίσκονται στο γήπεδο της Μάλμε το βράδυ της Πέμπτης (22.00) για να τη στηρίξουν στην προσπάθειά της κόντρα στον σουηδικό σύλλογο. Η δίψα του κόσμου είναι μεγάλη και είναι χαρακτηριστικό πώς αρκετοί έχουν μεταβεί στην πόλη από την Τετάρτη. Υπάρχουν φίλαθλοι που μετέβησαν στη Σουηδία μέσω Κοπεγχάγης αλλά και μέσω Γερμανίας και ενώ θα υπάρχουν οπαδοί των Πειραιωτών και από τη Σουηδία και από άλλες χώρες.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω ενημέρωσής της, κάνει σαφές ότι δεν υπάρξει σημείο συνάντησης για τους οπαδούς της ομάδας και πως η πρόσβαση στο γήπεδο θα γίνεται μεμονωμένα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Για τον αγώνα με τη Malmö (24/10, 21:00, τοπική ώρα), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για τα εξής:

 

Στο πλαίσιο της οργανωτικής σύσκεψης με την UEFA για την αποψινή αναμέτρηση στο «Malmö New Stadium», έγινε γνωστό ότι δεν επιτρέπεται κανένα μέγεθος τσάντας στο γήπεδο. Ως εκ τούτου, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους φιλάθλους που θα φέρουν μαζί τους οποιοδήποτε μέγεθος τσάντας.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:30.

Τονίζεται ότι δεν θα υπάρξει σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους μας και η πρόσβαση στο γήπεδο μπορεί να γίνει μεμονωμένα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα