Μάλμε - Ολυμπιακός: Με συνταγή... Μπράγκα στη Σουηδία

Βασίλης Μπαλατσός
Ολυμπιακος

bet365

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάλμε για την 3η αγωνιστική της League Phase τoυ Europa League.

O Oλυμπιακός μετά την «τριάρα» επί της Μπράγκα στο Φάληρο καλείται να «ζευγαρώσει» τα τρίποντα του στη League Phase του Europa League στην αναμέτρηση με τη Μάλμε στη Σουηδία (24/10, 22:00). Περίπου μια ώρα πριν τη σέντρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, το οποίο είναι ίδιο με τον αγώνα με τους Πορτογάλους.

Οι Ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν σε διάταξη 4-2-3-1, με τον Τζολάκη στην εστία και τους Κοστίνια, Ρέτσο, Κάρμο, Ορτέγα μπροστά του στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Παρτενέρ του Έσε στη μεσαία γραμμή θα είναι ο νεαρός Μουζακίτης και ο Τσικίνιο θα αγωνιστεί στο «10». Ροντινέι - Ζέλσον θα είναι τα εξτρέμ και ο Ελ Καμπί μοναδικός προωθημένος.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγα, Έσε, Μουζακίτης, Τσικίνιο, Ροντινέι, Ζέλσον, Ελ Καμπί

Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό είναι οι: Πασχαλάκης, Πιρόλα, Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γιάρεμτσουκ, Γουίλιαν, Μασούρας, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Ντόι, Κωστούλας.

 
@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα