Λουτσέσκου: «Το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος που αντιδράσαμε»

Λουτσέσκου: «Το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος που αντιδράσαμε»

Newsroom
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 με τη Βικτόρια Πλζεν τόνισε πως η ομάδα του έδειξε ότι δεν τα παρατάει, αντιδρώντας μετά από ένα πολύ άσχημο πρώτο μέρος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου:

Γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν άνευρος για 70 λεπτά: «Δεν έχω εξήγηση. Υπάρχουν ματς που μπορεί να μην πάνε τα πράγματα όπως τα θες. Δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση να πάρουμε την μπάλα και να παίξουμε. Όταν αποφασίσαμε να παίξουμε με μεγάλες μπάλες είχαμε μεγάλη απόσταση από τα χαφ και δεν παίρναμε δεύτερες μπάλες. Το πρώτο μέρος ήταν πολύ άσχημο, από τα πιο άσχημα που έχουμε δει από την ομάδα. Ο τρόπος που αντέδρασε η ομάδα είναι σημαντικό. Σημείο κλειδί είναι η κόκκινη του αντιπάλου. Άλλαξε το μομέντουμ. Οι αλλαγές σίγουρα βοήθησαν την ομάδα για να επιστρέψει στο παιχνίδι. Είμαι απογοητευμένος από το πρώτο μέρος, αλλά είμαι χαρούμενος και αισιόδοξος για την αντίδραση. Δείχνει ένα πνεύμα και μια νοοτροπία ότι δεν τα παρατάει. Στην πορεία του Europa League έχουμε παίξει δύο καλά ματς και δεν έχουμε πάρει κάτι, αλλά το αποψινό ματς μπορεί να θεωρηθεί ως κάτι διαφορετικό και ο τρόπος που αντέδρασε η ομάδα είναι το πιο σημαντικό νομίζω».

Για το αν σκέφτεται έναν σχηματισμό 3-5-2 με Τσάλοφ και Τισουντάλι στην επίθεση: «Θα μπορούσε να είναι μια επιλογή, ειδικά σε ματς όπως το σημερινό. Θα πρέπει να σκεφτούμε και την κατάσταση του αντιπάλου. Δεν είναι πλήρως προσαρμοσμένοι σε αυτό που θέλουμε. Είναι διαφορετικά τα κριτήρια προσαρμογής. Και στο κέντρο στο πρώτο μέρος είχαμε κάποια προβλήματα. Θα πρέπει οι παίκτες να προσαρμοστούν. Ο Τσάλοφ έβγαλε μεγαλύτερη ποιότητα στις επαφές του και στις αποφάσεις του. Έδειξε ότι σκέφτεται περισσότερο την ομάδα, παρά τα τελειώματά του, κάτι που έδειξε ότι είχε πίεση. Είναι θέμα προσαρμογής και χρόνου. Η δουλειά που κάνουν τα παιδιά στο γκρουπ είναι πολύ μεγάλη».

Για το αν θα έπρεπε να είχε κάνει αλλαγές στην ανάπαυλα και αν τον προβληματίζει η εικόνα του Μπακαγιόκο: «Δεν υπήρχε κάποιος λόγος να κάνω αλλαγή μετά την κουβέντα στο ημίχρονο. Περίμενα μια αντίδραση. Είναι σημεία που πρέπει να δείχνουμε πίστη στους παίκτες σε ένα βράδυ που δεν ήμασταν πολύ καλά. Όσο για τον Μπακαγιόκο, δεν με προβληματίζει. Ξέρω ότι θα παλέψει. Είναι ένας παίκτης με ποιότητα. Δεν τον βοηθάει ότι δεν έχει κάνει την καλοκαιρινή προετοιμασία. Ήρθε σε μια νέα ομάδα και το μόνο που χρειάζεται είναι αυτοπεποίθηση. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες, δεν πρέπει να χάσουμε κανέναν από αυτό το γκρουπ με τόσα πολλά παιχνίδια στη σεζόν να έρχονται».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα