ΠΑΟΚ για τους φίλους του: «Θρυλική Τούμπα, σας ευχαριστούμε για απόψε! Η εντυπωσιακή σας στήριξη, έσπρωξε την ομάδα» (vid)

ΠΑΟΚ για τους φίλους του: «Θρυλική Τούμπα, σας ευχαριστούμε για απόψε! Η εντυπωσιακή σας στήριξη, έσπρωξε την ομάδα» (vid)

Newsroom
FDDSA

bet365

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ βοήθησαν τα μέγιστα τους παίκτες της ομάδας ώστε να «γυρίσουν» σε 2-2 από 0-2 το παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν.

Ο ΠΑΟΚ «γύρισε» το αποψινό (24/10) του παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν, αφού παρότι βρέθηκε να χάνει 2-0 από το 80’ και μετά βρήκε δις στόχο (83’ με τον Τισουντάλι και 90’+3’ με τον Μπάμπα) και πήρε έτσι τον πρώτο του βαθμό στη League Phase του Europa League.

Οι φίλοι του Δικεφάλου ήταν συνεχώς στο πλευρό των παικτών της ομάδας, μετά το τέλος της αναμέτρησης τους χειροκρότησαν για την προσπάθεια που κατέβαλαν και το club τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. «Θρυλική Τούμπα, σας ευχαριστούμε για απόψε! Η εντυπωσιακή σας στήριξη, έσπρωξε την ομάδα τη στιγμή που το χρειαζόμασταν περισσότερο!», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα