Μπάμπα: «Ήταν απολαυστικό που με το γκολ μου σηκώθηκε όλο το γήπεδο στο πόδι»

Newsroom
Ο Μπάμπα Ράχμαν

bet365

Ο Μπάμπα Ράχμαν ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ έδειξε κόντρα στην Πλζεν πως δεν τα παρατάει ποτέ, ενώ για το γκολ του επισήμανε πως χάρηκε που με αυτό σηκώθηκε όλο το γήπεδο στο πόδι.

Ο ΠΑΟΚ παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κατάφερε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας κάνοντας στις καθυστερήσεις το 2-2 κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μπάμπα Ράχμαν μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Δεν κυκλοφορούσαμε καλά και γρήγορα τη μπάλα στο πρώτο μέρος, δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές, η ώθηση από τον κόσμο, η αποβολή για την Πλζεν, άλλαξε τα δεδομένα και πήραμε την ισοπαλία. Δείξαμε ότι δεν τα παρατάμε ποτέ».

Για το γκολ που πέτυχε και έκανε το 2-2: «Το γκολ μου μας έδωσε έναν βαθμό, αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για τη νίκη. Είμαι φυσικά χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα. Μπορούσαμε στα δύο, τελευταία τρία λεπτά να βρούμε ένα ακόμα γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν απολαυστικό που στο γκολ μου όλο το γήπεδο σηκώθηκε το πόδι».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα