ΠΑΟΚ: Τα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια του στη League Phase του Europa League

ΠΑΟΚ: Τα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια του στη League Phase του Europa League

Newsroom
paok_intime.jpg

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει μέχρι το φινάλε του τουρνουά τρία εκτός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης με αυτό του Μάντσεστερ, ενώ θα παίξει και δύο φορές στην Τούμπα ως γηπεδούχος.

Τον πρώτο του βαθμό στη League Phase του Europa League πήρε χθες (24/10) ο ΠΑΟΚ, καθώς παραχώρησε 2-2 στη Βικτόρια Πλζεν σε ένα ματς που βρέθηκε να χάνει 2-0 όμως κατάφερε στο φινάλε να… σώσει την παρτίδα.

Ετσι οι πρωταθλητές Ελλάδος… άνοιξαν λογαριασμό στη διοργάνωση και βρίσκονται πλέον στην 30η θέση του τουρνουά, όπου οι ομάδες που θα τερματίσουν από το 1 ως και το 8 θα προκριθούν απευθείας στους «16», ενώ εκείνες από το 9 μέχρι και το 24 θα παίξουν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες playoffs (σ.σ. οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις έδρες των clubs που θα είναι στο 17-24 και οι ρεβάνς σε εκείνες των 9-16, όσα τερματίσουν από το 25 και κάτω θα ολοκληρώσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις).

Την επόμενη αγωνιστική ο Δικέφαλος θα «δοκιμαστεί» στην Αγγλία από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ας δούμε συνοπτικά τα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια του ως το φινάλε του τουρνουά.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΠΑΟΚ (7/11)
Ρίγας - ΠΑΟΚ (28/11)
ΠΑΟΚ - Φερεντσβάρος (12/12)
ΠΑΟΚ - Σλάβια Πράγας (23/1)
Ρεάλ Σοσιεδάδ - ΠΑΟΚ (30/1)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα