Ρέτσος: «Χαρούμενοι για το πρώτο διπλό, ο τίτλος του Conference προσδίδει πίεση» (vid)

Ρέτσος: «Χαρούμενοι για το πρώτο διπλό, ο τίτλος του Conference προσδίδει πίεση» (vid)

ρέτσος

bet365

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV τονίζοντας πως είναι σημαντικό που η ομάδα κράτησε το μηδέν και κέρδισε το πρώτο της εκτός έδρας παιχνίδι.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Olympiacos TV λίγο μετά την λήξη του αγώνα με την Μάλμε και την σημαντική νίκη των «ερυθρολεύκων» με 1-0 διατρανώνοντας την χαρά της ομάδας για το πρώτο φετινό διπλό και την εικόνα της.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού τόνισε πως είναι χαρούμενος που οι Πειραιώτες κράτησαν το μηδέν στην άμυνα ενώ επεσήμανε πως η ομάδα είχε αρκετές ευκαιρίες και για να βρει ακόμη ένα γκολ το οποίο ουσιαστικά θα τελείωνε το παιχνίδι αλλά τελικά δεν κατάφερε.

Τέλος, φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο πλευρό της.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να κερδίσουμε το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για φέτος. Η Μάλμε ήταν μία ομάδα με νέους παίκτες. Ένα ωραίο γήπεδο, μία όμορφη έδρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πόντους και θα συνεχίσουμε δυνατά για την συνέχεια του Europa League.

Είναι πάντα σημαντικό να κρατάς το μηδέν πίσω. Κι από κει και πέρα ότι γίνει. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον να μην χάσεις. Και σήμερα είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Θα μπορούσε το σκορ να είναι διαφορετικό. Βλέπαμε ότι όσο κρατούσαμε το μηδέν πίσω, ένα γκολ να έμπαινε ακόμα, νομίζω θα τελείωνε. Δεν καταφέραμε να το βάλουμε. Τουλάχιστον κρατήσαμε το μηδέν. Με το ένα γκολ πήραμε τους τρεις βαθμούς οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευχαριστούμε όλους τους οπαδούς που άλλη μια φορά ήταν δίπλα μας. Είναι πολύ σημαντικό και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια.

Σίγουρα θα θέλαμε τρία στα τρία, αλλά στοχεύουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να δίνουμε το 100%. Εννοείται ότι πρέπει να αποδεικνύουμε, πρώτα απ' όλα στους εαυτούς μας, ότι είμαστε πρωταθλητές Conference. Σίγουρα έχουμε σε εισαγωγικά μία πίεση, νομίζω όμως πως αυτή μας βγαίνει εποικοδομιτικά και με πολύ ποιότητα, διότι έχουμε πάρα πολλή και πιστεύω το δείχνουμε και στο γήπεδο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα