Ολυμπιακός: Ο Group loan manager των Πειραιωτών, Γιάννης Μανιάτης μίλησε σε κοινό χιλίων ανθρώπων στο «Malmö New Stadion»

Ο Μανιάτης

bet365

Λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μάλμε στη Σουηδία, ο Group loan manager και πρώην αρχηγός των Ερυθρόλευκων, Γιάννης Μανιάτης, φιλοξενήθηκε σε μία ξεχωριστή εκδήλωση.

Επρόκειτο για ένα event της αντιπάλου της ομάδας του Πειραιά. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μανιάτης - εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό - ως καλεσμένος του Assistant sporting director της Μάλμε, Όλα Τοϊβόνεν, μίλησε σε κοινό περίπου χιλίων ανθρώπων, στο γήπεδο «Malmö New Stadion», το οποίο αποτελούταν από διάφορους σπόνσορες και φιλάθλους της σουηδικής ομάδας, αναφερόμενος στον αγώνα της Πέμπτης, αλλά και στο δικό του παρελθόν ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Να σημειωθεί πως τόσο ο Γιάννης Μανιάτης όσο και ο Όλα Τοϊβόνεν παρακολουθούν τα σεμινάρια του UEFA MIP.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα