Παναθηναϊκός: Δόθηκε παράταση για τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Μπέτις

Φώτης Καρακούσης
Παναθηναϊκός
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως δόθηκε παράταση για την αγορά εισιτηρίου του εκτός έδρας αγώνα με την Μπέτις στην Ισπανία.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στις 19/3 από την Μπέτις στη ρεβάνς της νίκης με 1-0 στο ΟΑΚΑ για την φάση των «16» του Europa League. Οι «πράσινοι» και σε αυτό το ματς δεν θα είναι μόνοι τους, καθώς δίπλα τους θα είναι και πάλι ο κόσμος. Μάλιστα επειδή η ζήτηση για το τεράστιο αυτό παιχνίδι είναι μεγάλη, υπήρξε παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για τον επαναληπτικό αγώνα του UEFA Europa League Ρεάλ Μπέτις – Παναθηναϊκός (19/3, 22:00), η διαδικασία απόκτησης εισιτηρίου θα είναι εκ νέου προσβάσιμη σε όλους από σήμερα Παρασκευή 13/3 στις 17:00 και για 24 ώρες.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράσουν έως 6 εισιτήρια και για κάθε κάτοχο θα πρέπει να συμπληρώνουν υποχρεωτικά, με κεφαλαία λατινικά, τα παρακάτω στοιχεία:

Όνομα

Επώνυμο

Αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου (το ταξιδιωτικό έγγραφο που θα χρησιμοποιηθεί)

Κινητό τηλέφωνο

Email

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Στη συνέχεια οι φίλαθλοι θα πρέπει να αποστείλουν τα στοιχεία μετακίνησής τους έως την Κυριακή 15/3 και ώρα 10:00 π.μ., μέσω συγκεκριμένης φόρμας που θα λάβουν στο email τους από το Τμήμα Εισιτηρίων.

Τα εισιτήρια αφορούν το Away Block και η τιμή τους είναι 25€».

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα