Ολυμπιακός: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Μπέιλι

Ολυμπιακός: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Μπέιλι

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Μπέιλι
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Λέον Μπέιλι ένιωσε ενοχλήσεις και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ».

Με απρόοπτο ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν αναχωρήσει για τη Γαλλία ενόψει της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ, στο «Βελοντρόμ» για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League (15/10, 22:00).

Ο Λέον Μπέιλι ένιωσε ενοχλήσεις και θεωρείται δύσκολο να προλάβει το ματς με τους Μασσαλούς. Θυμίζουμε πως η αποστολή των Πειραιωτών θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (14/10) από την Αθήνα και μένει να φανεί εάν ο Τζαμαϊκανός εξτρέμ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

O 29χρονος εξτρέμ μετράει δύο εμφανίσεις, κόντρα σε Γιαγκελόνια και ΟΦΗ, έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ έμεινε στον πάγκο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα