Έτοιμη να γράψει ιστορία

Θοδωρής Βασίλης
Έτοιμη να γράψει ιστορία

bet365

Η ΑΕΚ θέλει να γράψει ιστορία κόντρα στην Μίλαν (20:00, COSMOTE SPORT 2) και σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ να πάρει μια νίκη που θα την οδηγήσει στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο ΑΕΚ – Μίλαν. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Έξι χρόνια μετά την τελευταία φορά που η ΑΕΚ βρισκόταν σε φάση των ομίλων του Europa League, η Ένωση κόντρα στην σπουδαία Μίλαν θέλει να γράψει ιστορία. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ με πέντε βαθμούς στα τρία πρώτα ματς είναι μέσα στην διεκδίκηση της πρόκρισης.

Με 50.000 οπαδούς στο πλευρό της αλλά χωρίς τον αρχηγό της Μάνταλο ο Μανόλο Χιμένεθ καταστρώνει τα πλάνα του. Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται στο να παρατάξει την ομάδα του με 3-5-2. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Ανέστης ενώ οι τρεις της άμυνας θα είναι οι Μπακάκης, Βράνιες και Τσόσιτς ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Στα άκρα θα βρίσκονται οι Γκάλο (δεξιά), Έλντερ Λόπες (αριστερά), ενώ στον ξονα οι Σιμόες και Γιόχανσον. Μπροστά τους ο Τάσος Μπακασέτα και στην κορυφή της επίθεσης οι Χριστοδουλόπουλος και Αραούχο.

Από την πλευρά της η Μίλαν και ο Βιτσέντζο Μοντέλα θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα αφού δεν έχει περιθώρια για νέες γκέλες. Έτσι, όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει με 3-4-1-2, με τον Ντοναρούμα κάτω από τα δοκάρια και τους Μπονούτσι, Μουσάτσιο, Ρομανιόλι στην άμυνα. Ο Αμπάτε θα καλύψει την δεξιά πλευρά ενώ ο Μπορίνι την αριστερή. Μοντολίβο και Λοκατέλι θα αποτελέσουν τα δύο χαφ. Μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Τσαλχάνογλου με τους Σίλβα και Κουτρόνε επιθετικό δίδυμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα