Αρσεναλ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4-1

Αρσεναλ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4-1

Γιώργος Καραμάνος
Αρσεναλ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4-1

bet365

Ο Οζίλ κεντούσε, Ράμσεϊ, Λακαζέτ έβαλαν από δύο και οι Gunners που έχασαν απίθανες ευκαιρίες για γιγαντιαίο σκορ, καθάρισαν 4-1 την ΤΣΣΚΑ και κοιτάζουν τα ημιτελικά από τώρα.

Στο πρωτάθλημα μπορεί να υπολειτουργεί για τα δικά της δεδομένα, αλλά στο Europa League δεν σκέφτεται τίποτ' άλλο από την κατάκτηση. Επειδή βέβαια υπάρχει και η Ατλέτικο, τουλάχιστον θα πρέπει να βρεθεί στον τελικό. Το πρώτο βήμα, για την ακρίβεια άλμα, έγινε στο εντός 4-1 επί της ΤΣΣΚΑ, το οποίο ουσιαστικά της δίνει από τώρα το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Οι Κανονιέρηδες ήταν εξαιρετικοί, αλλά και οι αντίπαλοί τους τα έκαναν όλα λάθος. Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους οι Οζίλ, Ράμσεϊ. Ο πρώτος κεντούσε και ο δεύτερος εκτελούσε υπέροχα. Στο 9' οι Λονδρέζοι έκρυψαν το τόπι και το εμφάνισε στα δίχτυα ο Ουαλός μέσος. Ωστόσο, στο 15' ισοφάρισε προσωρινά με άπιαστη φαουλάρα στο παράθυρο ο Γκολοβίν.

Στο 23 ο Λακαζέτ ευστόχησε σε πέναλτι και πέντε λεπτά αργότερα ο Οζίλ ζωγράφισε με την τέλεια ασίστ και ο Ράμσεϊ το τελείωσε με αεροπλανικό τακουνάκι λόμπα πάνω από τον Ακινφέεβ. Ασταμάτητη η Αρσεναλ είχε και τέταρτο στο 35' με το σουτ του Λακαζέτ. Μέχρι το φινάλε δεν έβαλε άλλο, αλλά θα μπορούσε να έχει βρει περισσότερες φορές δίχτυα, χάνοντας απίθανες ευκαιρίες. Κι έτσι όμως το προβάδισμά της μόνο με θαύμα θα ανατραπεί στη Μόσχα.

Αρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ, Κοσιελνί, Μουστάφι, Μονρεάλ, Μπεγιερίν, Γουίλσιρ (74' Ελνένι), Τσάκα, Ράμσεϊ, Μχιταριάν (61' Ιβόμπι), Οζίλ, Λακαζέτ (74' Γουέλμπεκ)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Βίκτορ Γκοντσαρένκο): Ακινφέεβ, Ιγκνάσεβιτς, Βέρνμπλουμ, Α. Μπερεζούτσκι, Μούσα (83' Κοσόνοβ), Τζαγκόεβ (65' Βιτίνιο), Γκολοβίν, Β. Μπερεζούτσκι, Σενίκβ, Νάτχο (74' Μιλάνοβ), Κουτσάεβ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα