Η Φίτεσε βρήκε τον Έλληνα διάδοχο του Νίκου Μαχλά!

Η Φίτεσε βρήκε τον Έλληνα διάδοχο του Νίκου Μαχλά!

bet365

Ο 17χρονος φορ της Φίτεσε, Νικόλας Αγραφιώτης θυμίζει στους Ολλανδούς τον Νίκο Μαχλά με τα γκολ που σημειώνει με την δεύτερη ομάδα δείχνοντας πως μπορεί να βαδίσει στα βήματα του παλαίμαχου άσου!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+)!

Ο Νικόλας Αγραφιώτης στα 17 του θεωρείται ένα από τα πλέον κορυφαία ταλέντα του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος σκοράρει κατά βούληση με τη φανέλα της Φίτεσε έχει προβιβασθεί στην U-19 ομάδα του συλλόγου από το Άρνεμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την U-17 πέτυχε 24 γκολ σε μια σεζόν, με την U-18 σκόραρε 20 τέρματα, ενώ με την U-19 βρήκε δίχτυα 18 φορές.

Ο Αγραφιώτης είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων της Σερβίας λόγω της καταγωγής της μητέρας του, ενώ ο πατέρας του είναι Έλληνας.

Με ύψος 1.93 θυμίζει φυσιογνωμικά, αλλά και λόγω θέσης των Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, ο οποίος άλλωστε αποτελεί και το μεγάλο πρότυπο του. Ο Αγραφιώτης αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία και ως δεκάρι, ενώ παρά το ύψος του διαθέτει καλή τεχνική.

Οι Ολλανδοί τον συγκρίνουν με τον Νίκο Μαχλά, ο οποίος διέπρεψε στο Άρνεμ φτάντοντας στο σημείο τη σεζόν 1998/99 να αναδειχθεί κορυφαίος σκόρερ στην Ευρώπη με 34 γκολ σε 32 ματς.

Πρόσφατα ο Αγραφιώτης τέθηκε αντιμέτωπος με ένα άλλο Ελληνόπουλο, τον Παντελή Χατζηδιάκο, ο οποίος αγωνίζεται στην Άλκμααρ ως στόπερ.

Δείτε τον Νικόλα Αγραφιώτη με τη φανέλα U-16 της Σερβία!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα