Αποθέωση για Καρσελά στο Βέλγιο!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Αποθέωση για Καρσελά στο Βέλγιο!

bet365

Ο Μεχντί Καρσελά σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων έχει πετύχει στη Σταντάρ Λιέγης όσα δεν κατάφερε με τον Ολυμπιακό σε εφτά μήνες.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Ο Βελγομαροκινός μετά την επιστροφή του στους «Rouches» μετρά τέσσερις συμμετοχές, ενώ βρήκε δίχτυα στα ματς με Μουσκρόν και Κλαμπ Μπριζ.

Η Σταντάρ Λιέης «τρέχει» ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών σε μια προσπάθεια να καλύψει το χαμένο έδαφος για να προλάβει να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα play-off.

Ο 28χρονος άσος χαρακτηρίζεται ως «μάγος», αλλά «μοναδικός ντριμπλέρ» από τον βελγικό Τύπο. Μάλιστα ο τραυματισμός του στο τελευταίο ματς κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ προκάλεσε ανησυχία στις τάξεις της ομάδας του Σα Πίντο, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν είναι σοβαρός και ως εκ τούτου ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού υπολογίζεται κανονικά στο προσεχές ματς με την Μαλίν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα