Βέλλιος: «Θα είμαι χαρούμενος εάν πετύχω περισσότερα γκολ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Βέλλιος: «Θα είμαι χαρούμενος εάν πετύχω περισσότερα γκολ»

bet365

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπέβερεν σημείωσε στην εκτός έδρας επικράτηση (0-3) επί της Μουσκρόν ο Απόστολος Βέλλιος. Παράλληλα ήταν το πρώτο του τέρμα έπειτα από πέντε μήνες.

Ο 26χρονος επιθετικός, ο οποίος πραγματοποίησε την τρίτη του εμφάνιση με τον βελγικό σύλλογο δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το παρθενικό του γκολ με την Μπέβερεν.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

«Όλα πήγαν καλά. Η νίκη, τα τρία γκολ, η ατμόσφαιρα, το ομαδικό πνεύμα, οι οπαδοί. Όλοι μαζί φέραμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί. Όλοι οι επιθετικοί θέλουν να σκοράρουν, ειδικά όταν η ομάδα κερδίζει. Αυτό είναι το πρώτο μου γκολ και θα είμαι ακόμη χαρούμενος εάν πετύχω ακόμα περισσότερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο άλλοτε φορ της Έβερτον προσθέτοντας:

«Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Από αύριο θα δούμε το επόμενο ματς και θα στρέψουμε εκεί την προσοχή μας. Η νίκη αυτή μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα