Παραμένει δίχως άδεια εργασίας στη Νότιγχαμ ο Ανσαριφάρντ!

Παραμένει δίχως άδεια εργασίας στη Νότιγχαμ ο Ανσαριφάρντ!

bet365

Το μέλλον του Καρίμ Ανσαριφάρντ στη Νότιγχαμ Φόρεστ παραμένει αβέβαιο από την στιγμή που δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια εργασίας.

Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού συμπληρώνει δύο μήνες στην Αγγλία δίχως να έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι αυστηροί κανονισμοί που έχει θεσπίσει η αγγλική ομοσπονδία σε συνδυασμό με τη νομοθεσία της χώρας για πολίτες που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Ζώνη ή την Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν ως συνέπεια ο 28χρονος στράικερ, μολονότι έχει συμμετοχή σε δύο Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της χώρας του, να μην μπορεί να μεταπηδήσει στη Φόρεστ αφού δεν πληροί τα απαιτούμενα κριτήρια.

Ζήσε τη δράση του ποδοσφαίρου και πολλές καθημερινές προσφορές* για όλους του παίκτες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ανσαριφάρντ δεν έχει συμμετοχή στο 70% των αγώνων της εθνικής Ιράν στην περασμένη σεζόν και έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Championship.

Οι Ιρανοί υποστηρίζουν πως ο δεύτερος σκόρερ της περυσινής Super League με 17 γκολ σκέφτεται πλέον όλα τα ενδεχόμενα έχοντας μείνει αρκετό διάστημα, καθώς ο χρόνος λειτουργεί εις βάρος του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα