Μαρεγκά: Σύσσωμος ο πορτογαλικός Τύπος στο πλευρό του (pics)

Μαρεγκά: Σύσσωμος ο πορτογαλικός Τύπος στο πλευρό του (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Μαρεγκά: Σύσσωμος ο πορτογαλικός Τύπος στο πλευρό του (pics)

bet365

Ο Μούσα Μαρεγκά είναι το κύριο θέμα συζήτησης στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο μετά την έντονη και ολόσωστη αντίδρασή του στην ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε, με τον αθλητικό Τύπο της ιβηρικής χώρας να επιδεικνύει την πιο ορθή στάση τονίζοντας το θέμα και στηρίζοντας τον παίκτη.

Ο επιθετικός της Πόρτο, ζήτησε μόνος του αλλαγή και δεν μπορούσε κανείς να τον κρατήσει όταν πλέον... έφτασε στο αμήν με τους ήχους μαϊμούδων και τις ρατσιστικές επιθέσεις που δεχόταν.

Μάλιστα, είχε πετύχει και το δεύτερο γκολ των «δράκων» απέναντι στη Γκιμαράες (2-1), δείχνοντας το χρώμα του προς τους οπαδούς που απάντησαν... πετώντας καρέκλες προς το μέρος του!

Ο πορτογαλικός Τύπος και οι τρεις μεγάλες εφημερίδες O'Jogo, A' Bola και Record κυκλοφόρησαν βάζοντας το θέμα του Μαρεγκά στο πρωτοσέλιδό τους και χρησιμοποίησαν εκφράσεις όπως: «Είμαστε όλοι Μαρεγκά», «έγκλημα», αλλά και «Μαρεγκά – Ρατσισμός 5-0».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα