UEFA: Καθοριστικό video-conference την Τετάρτη με τις Ομοσπονδίες για το μέλλον της σεζόν

Gazzetta team
UEFA: Καθοριστικό video-conference την Τετάρτη με τις Ομοσπονδίες για το μέλλον της σεζόν

bet365

Κομβική αναμένεται να είναι η τηλεδιάσκεψη που προγραμμάτισε η UEFA με τις Ομοσπονδίες των 55 χωρών-μελών της για την Τετάρτη (1/4), όπου θα συζητηθεί η πρόοδος των εργασιών τις τελευταίες εβδομάδες και δεν αποκλείεται να προκύψει νέα απόφαση για το μέλλον της σεζόν.

Ο χρόνος κυλά κρίσιμα για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου και μετά από τρεις εβδομάδες με πλήρη αναστολή από όλες τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, ήρθε η ώρα η UEFA να επανεκτιμήσει την κατάσταση εν μέσω του κορονοϊού.

Όπως ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, την Τετάρτη 1 Απριλίου το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με τους γενικούς γραμματείς και των 55 χωρών-μελών της, προκειμένου να διαπιστωθεί η πρόοδος για τον νέο προγραμματισμό της σεζόν, στο πλαίσιο της δίνης του ιού Covid-19 στη Γηραιά Ήπειρο.

Ανάμεσα στην ατζέντα αναμένεται να βρίσκονται τα σημαντικά θέματα τόσο των συμβολαίων ποδοσφαιριστών που λήγουν στις 30 Ιουνίου, όσο και συνολικά η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, που με δεδομένη την καθυστέρηση (αν όχι πλήρη διακοπή) της περιόδου, θα επηρεαστεί αναπόφευκτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα