Λίβερπουλ - Νόριτς: Συγκινημένος ο Κλοπ από την ανατριχιαστική ατμόσφαιρα στο «Ανφιλντ» (vid)

Λίβερπουλ - Νόριτς: Συγκινημένος ο Κλοπ από την ανατριχιαστική ατμόσφαιρα στο «Ανφιλντ» (vid)

Νίκος Κικίδης
Κλοπ

bet365

Ανατριχιαστική ατμόσφαιρα στο «Ανφιλντ» και στον αγώνα Λίβερπουλ - Νόριτς, με τον Γιούργκεν Κλοπ να εμφανίζεται ιδιαίτερα συγκινημένος στον πάγκο.

Το «Ανφιλντ» μετράει αντίστροφα για την επικείμενη απώλεια του Γιούργκεν Κλοπ! Ο Γερμανός έριξε βόμβα από το πουθενά ανακοινώνοντας πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Λίβερπουλ και μετά το καλοκαίρι, με την ατμόσφαιρα στο ματς με τη Νόριτς να αποδεικνύεται ανατριχιαστική.

Σύσσωμοι οι οπαδοί της Λίβερπουλ τραγούδησαν με πάθος τον ύμνο των Reds «You Will Never Walk Alone», με τον τηλεοπτικό φακό να συλλαμβάνει έναν ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά Κλοπ.

Με σκυμμένο το κεφάλι και πολύ μακριά από το... heavy metal προφίλ του ο Γερμανός παρακολουθούσε τον κόσμο του «Άνφιλντ» να τραγουδάει για εκείνον, με πανό και κασκόλ αφιερωμένα στο όνομά του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα