Τραγωδία στον Πειραιά: Κουμπαράς για την οικογένεια του Αντώνη από τον Άγιο Νικόλαο

Τραγωδία στον Πειραιά: Κουμπαράς για την οικογένεια του Αντώνη από τον Άγιο Νικόλαο

Newsroom
Άγιος Νικόλαος

bet365

Ο Άγιος Νικόλαος αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Νίκη Σητείας με τους Κρητικούς να αναφέρουν πως στο ματς αυτό θα υπάρχει κουμπαράς και όσα χρήματα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην οικογένεια του Αντώνη.

Συγκλονισμένη όλη η Ελλάδα με την τραγωδία στον Πειραιά, όπου έχασε την ζωή του ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης. Ο Άγιος Νικόλαος θέλει να βοηθήσει την οικογένεια του 36χρονου που έμενε στην πόλη αυτή και στο σημερινό φιλικό με τη Νίκη Σητείας αποφασίστηκε να υπάρχει κουμπαράς και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην οικογένεια του Αντώνη.

Αναλυτικά αναφέρουν: «Καλό ταξίδι Αντώνη…

Άπαντες είμαστε συγκλονισμένοι από τον αδόκητο θάνατο του συντοπίτη μας Αντώνη… Ενός αγαπητού ανθρώπου στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου, ο οποίος ήταν δίπλα στην ομάδα μας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, βοηθώντας στο λειτουργικό κομμάτι…

Η ομάδα μας αποφάσισε στο σημερινό φιλικό παιχνίδι στο στάδιο του Αγίου Νικολάου στις 18.00 απέναντι στη Νίκη Σητείας, να υπάρχει ένας κουμπαράς, στον οποίο το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στα μέλη της οικογένειας του Αντώνη τα οποία βοηθούσε…

Αντώνη καλό ταξίδι…».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα