Αρης Πετρούπολης, η 25η ομάδα που ανέλαβε ο Παντέλης

Newsroom
Αλαλούμ στο Αιγάλεω και Χαραλαμπίδης αντί Παντέλη

bet365

Ο Νίκος Παντέλης είναι πλέον νέος τεχνικός του Αρη Πετρούπολης και ο σύλλογος της Γ' Εθνικής θα είναι ο 25ος διαφορετικός στην πλούσια καριέρα του.

Σε έναν από τους πλέον έμπειρους Ελληνες προπονητές έδωσε ο Αρης Πετρούπολης τα «ηνία» του, καθώς την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανέλαβε ο Νίκος Παντέλης.

Η ομάδα της Γ' Εθνικής θα είναι η 25η της καριέρας του 64χρονου κόουτς, που μετρά περισσότερα από 700 ματς στους πάγκους και σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα στο παρελθόν εργάστηκε σε Κέρκυρα, Αθηναϊκό, Κερατσίνι, Λαμία, Αθηναϊκό, Αγιο Δημήτριο, Χαλκίδα, Ηλυσιακό, Πανιώνιο, Καλλιθέα, Ηλιούπολη, Εθνικό Αστέρα, Εθνικό, Βύζαντα Μεγάρων, Γλυφάδα, Ηρακλή Ψαχνών, Πανηλειακό, Ολυμπιακό Βόλου, Παναργειακό, Φωστήρα, Χανιά, Διαγόρα Ρόδου, Ιάλυσο, Σαντορίνη και Αιγάλεω. Στη μεγάλη κατηγορία κοουτσάρισε Αθηναϊκό και Πανιώνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα