Μανδραϊκός: «Οπαδοί της Θήβας επιχείρησαν να εισβάλουν στα αποδυτήρια, δύο ποδοσφαιριστές μας διεκομίσθηκαν στο νοσοκομείο»

Newsroom
dsfd

bet365

Ο Μανδραϊκός προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες , αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησής του με τη Θήβα για τον 4ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής.

Στην καταγγελία πως δύο παίκτες του διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ύστερα από τη λήξη της αναμέτρησής του με τη Θήβα στο πλαίσιο του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής προχώρησε ο Μανδραϊκός.

Οπως ανέφερε σχετικά, μετά το τέλος του αγώνα τους που έληξε χωρίς σκορ τα αποδυτήρια της αποστολής του δέχθηκαν επίθεση από φίλους των γηπεδούχων.

Η ανάρτηση του Μανδραϊκού

Τα θλιβερά επεισόδια, που έλαβαν χώρα στο γήπεδο Θηβαίων μετά τη λήξη της αναμέτρησης Θήβα - Μανδραϊκός, αμαύρωσαν και επισκίασαν πλήρως την εικόνα του αγώνα με την επίθεση των οπαδών των γηπεδούχων προς τους αθλητές μας μετά τη λήξη του αγώνα.

Όλα ξεκίνησαν μετά το «σφύριγμα» της λήξης από τον διαιτητή, με τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, να επιτίθενται και να προσπαθούν να εισβάλλουν στον ευρύτερο χώρο των αποδυτηρίων.

Αποτέλεσμα αυτής της άνευ λόγου επίθεσης ήταν τραυματισμός δύο ποδοσφαιριστών μας που διεκομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Θήβας.

Οι φωτογραφίες από τις ζημιές που προξένησαν στα αποδυτήρια που βρισκόταν η ομάδα μας είναι χαρακτηριστικές.

@Photo credits: Μανδραϊκός Αθλητικός Όμιλος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα