Μπερνάντο Ντινίζ: Χατ-τρικ σε 4 λεπτά!

Newsroom
bernardo_diniz
Ο Μπερνάντο Ντινίζ είχε μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στο πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας. Αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Εθνικού Λατσιών, κατάφερε να αναδειχθεί ως ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 17 γκολ σε 22 εμφανίσεις ενώ παράλληλα συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος στα «PASP BEST 11 C’ DIVISION AWARDS 2023/24».

Ο Μπερνάντο Ντινίζ είχε μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας. Πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 17 γκολ σε 22 εμφανίσεις ενώ παράλληλα συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος στα «PASP BEST 11 C’ DIVISION AWARDS 2023/24».

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της σεζόν πέτυχε ένα σπουδαίο επίτευγμα. Στις 16 Δεκεμβρίου 2023, στον αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στον Εθνικό Λατσιών και την ΑΕΠ Πολεμιδιών, κατάφερε να σημειώσει χατ-τρικ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (27’, 28’, 31’). Στο συγκεκριμένο παιχνίδι σκόραρε και τέταρτο γκολ στο 46’ ενώ το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 4-1. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π. για το συγκεκριμένο κατόρθωμα:

Πως νιώθεις για το συγκεκριμένο επίτευγμα;
«Νιώθω απίστευτα. Είμαι χαρούμενος κι ευγνώμων που το έζησα, ήταν μια μέρα που θα μείνει πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου.»

Σκοράροντας δύο γκολ σε δύο λεπτά είχες στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί να έρθει και το τρίτο τόσο σύντομα;
«Στο διάστημα που σκόραρα τα πρώτα δύο γκολ είχα καταφέρει να τελειώσω και τις δύο φάσεις στις οποίες έλαβα μπαλιά μέσα στην περιοχή. Πήρα τέτοια αυτοπεποίθηση που το είχα νιώσει ότι σε κάθε επόμενη μπαλιά θα καταφέρω να σκοράρω. Θυμάμαι ότι ζητούσα συνεχώς σέντρες από τους συμπαίκτες μου.»

Έχεις ξαναδεί στην καριέρα σου κάτι παρόμοιο;
«Όχι. Εγώ προσωπικά πέτυχα κι άλλες φορές χατ-τρικ στην καριέρα μου αλλά όχι σε τόσο μικρό διάστημα. Για εμένα είναι ένα ρεκόρ. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να πετύχω ξανά κάτι παρόμοιο. Δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι τέτοιο ξανά στην Κύπρο και πιστεύω είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί. Εξ όσων γνωρίζω στις διοργανώσεις της UEFA το γρηγορότερο ήταν στα 3 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα.»

Θα σε δούμε και τη νέα σεζόν στα γήπεδα μας;
«Δεν είμαι ακόμη σίγουρος, θα ήθελα να μείνω στην Κύπρο. Θα ήταν χαρά μου. Θα αξιολογήσω τις προτάσεις που θα έχω και θα αποφασίσω τι είναι καλύτερο για την καριέρα μου.»


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα