Καρμιώτισσα: Πιο γεμάτη για το πρώτο κέρδος

Καρμιώτισσα: Πιο γεμάτη για το πρώτο κέρδος

Σάββας Νεοκλέους
sofronis_odigies
Μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας από τον Άρη Λεμεσού, η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών αντιμετωπίζει σήμερα, ώρα 20:00, εκτός έδρας, στο «Τάσος Μάρκου», την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.

Οι τελευταίες προσθήκες που έγιναν στην ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, αυτές των Επασί και Πόθο, δίδουν την ευκαιρία στον Κύπριο τεχνικό για να έχει περαιτέρω επιλογές στη «φαρέτρα» του.

Έχοντας ένα πιο γεμάτο… οπλοστάσιο, η Καρμιώτισσα ταξιδεύει στο Παραλίμνι σήμερα με μοναδικό στόχο να έχει εκεί βαθμολογικό κέρδος. Με επιπλέον εμπειρία και ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας των Πολεμιδιών, ο Σωφρόνης Αυγουστή δούλεψε σε λάθη, αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στην πρεμιέρα, ούτως ώστε να μπορέσει να βελτιώσει σημαντικά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού και να ξεκινήσει από σήμερα τα θετικά αποτελέσματα.

Το ότι η αντίπαλος δίδει σήμερα το πρώτο της παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα είναι επιπλέον κίνητρο για τους «πορτοκαλί», μιας το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή έχει δώσει ήδη ένα επίσημο παιχνίδι και μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι πιο έτοιμη η Καρμιώτισσα από τους «βυσσινί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα