Πάφος: Επίσημο του Τζόναθαν Σίλβα

Πάφος: Επίσημο του Τζόναθαν Σίλβα

Newsroom
ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΣΙΛΒΑ
Ενίσχυση στην άμυνα για τους Κυπελλούχους Κύπρου που ανακοίνωσαν την απόκτηση του έμπειρου αριστερού μπακ, Τζόναθαν Σίλβα.

Λίγες μόλις ώρες μετά την κλήρωση της League Phase του Conference League, στην παρθενική της συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο, η Πάφος ενισχύθηκε σημαντικά στην άμυνα.

Οι «γαλάζιοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του αριστερού μπακ, Τζόναθαν Σίλβα, ενός ποδοσφαιριστή με εμπειρία και παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο, που αναμένεται να «ανεβάσει» αγωνιστικά το σύνολο του Καρσέδο.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, Jonathan Silva.

Ο Τζόναθαν Σίλβα είναι 30 ετών (29/06/1994) και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά με την ακαδημία της Εστουδιάντες, και το 2014 πήρε μεταγραφή στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην οποία πέρασε 5 χρόνια, παίζοντας ενδιάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς, Ρόμα και Λεγκανές ως δανεικός.

Το 2019, υπέγραψε μόνιμα με τη Λεγκανές, πριν πάρει μεταγραφή στη Χετάφε το 2021. Στην Ισπανία, ο Τζόναθαν έπαιξε επίσης ως δανεικός στη Γρανάδα CF και στην Αλμπαθέτε.

Συνολικά, ο Τζόναθαν έχει σχεδόν 300 συμμετοχές σε μερικά από τα κορυφαία πρωταθλήματα και διοργανώσεις ποδοσφαίρου του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του UEFA Champions League.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο 19.

Καλωσορίζουμε τον Jonathan στη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα