ΑΕ Λεμεσού - Ομόνοια Αραδίππου 1-0: Ο Λεσοβόι χάρισε το 2/2 στην ΑΕΛ πριν τη διακοπή (vid)

Newsroom
Ο Ντανίλ Λεσοβόι ήταν ο «ήρωας» της ΑΕ Λεμεσού, καθώς με δικό του γκολ η ομάδα του Κρις Κόλμαν επικράτησε 1-0 της Ομόνοιας Αραδίππου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Με τον Ντανίλ Λεσοβόι να σκοράρει για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα και μοναδική στην αναμέτρηση, η ΑΕ Λεμεσού επικράτησε 1-0 της νεοφώτιστης Ομόνοιας Αραδίππου, κάνοντας το 2/2 στη λίγκα, πριν τη διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Το σύνολο του Κόλμαν πήρε δεύτερη διαδοχική νίκη απέναντι σε...νεοφώτιστη Ομόνοια (στην πρεμιέρα επικράτησε 2-4 της Ομόνοιας 29Μ), με την ομάδα του Μαρτίνς να δείχνει και πάλι εξαιρετική εικόνα και να πείθει πως θα αποτελέσει «σκληρό καρύδι» φέτος.

Εσύ την μπάλα, εγώ το «μηδέν»

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το ματς με σκοπό να βρουν ένα γρήγορο γκολ, πιέζοντας ψηλά. Ωστόσο, η υποδειγματική αμυντική λειτουργία των παικτών του Μάρτινς δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο. Μάλιστα, η πρώτη τελική ήρθε στο 21ο λεπτό, με το εντός περιοχής σουτ του Τρισκόφσκι να φεύγει άουτ.

Οκτώ λεπτά μετά (29'), ο Μάμας δοκίμασε από μακριά το πόδι του, με τον Λόρια να διώχνει σε κόρνερ. Μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους, η ΑΕΛ κράτησε την μπάλα, ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει τη νεοφώτιστη, που με τη σειρά της... κράτησε άνετο το «μηδέν».

Γκολ με το... καλησπέρα και 2/2

Με το... καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Κόλμαν πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο 47' ο Μακρής έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, «έσπασε» την μπάλα και ο Λεσοβόι την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0, με το δεύτερο δικό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Το γκολ αυτό έδωσε μια... άνεση στη Λεμεσιανή ομάδα, που συνέχισε να κρατά την μπάλα, όμως πλέον με στόχο να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα. Χρειάστηκαν είκοσι λεπτά για να δούμε, όχι μια αλλά δυο τελικές (στο ίδιο λεπτό). Πρώτα, την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεσοβόι που πέρασε λίγο άουτ και έπειτα την σπουδαία απόκρουση του Μπράγκα σε μακρινό σουτ του Κούτσακου, στην πρώτη τελική των φιλοξενούμενων στο ματς.

Όσο και αν πίεσε μέχρι το φινάλε η Αραδίππου, δεν κατάφερε να απειλήσει πραγματικά την εστία του Μπράγκα, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τη Λεμεσιανή ομάδα με το απόλυτο (6/6) στις δυο πρώτες «στροφές» της Cyprus League by Stoiximan.

ΑΕ Λεμεσού (Κρις Κόλμαν): Μπράγκα, Παναγιώτου, Ουεαντραόγκο, Στόλνικ, Νεοφύτου (85' Ιμανισιμουε), Μάμας (85' Ζαχαρίου), Τοκού (66' Σινκ), Λεσοβόι (79' Άβραχαμ), Μεγιάδο, Μακρής, Τρισκόφσκι (66' Ρομπέρτα).

Ομόνοια Αραδίππου (Ούγκο Μάρτινς): Λόρια, Ζερόμ, Θεοχάρους, Γκόμες, Σιήκκης, Βρόντης (76' Χαβέλκα), Μπάτζι, Δημητρίου (57 Αντωνίου), Αναστασίου (57' Ποντικός), Μπόργκες (76' Αβραάμ), Κούτσακος (83' Πάτρικ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα