Καρμιώτισσα: Πήρε αυτό που χρειάζεται ενόψει της δύσκολης συνέχειας

Καρμιώτισσα: Πήρε αυτό που χρειάζεται ενόψει της δύσκολης συνέχειας

Σάββας Νεοκλέους
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
Το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Καρμιώτισσα, νικώντας 0-1 την ΕΝΠ. Πλέον, ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι παίκτες του καλούνται να εκμεταλλευτούν την διακοπή, να δουλέψουν και να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια.

Σε αρχή ενός πρωταθλήματος αυτό που μετράει για τις ομάδες είναι να παίρνουν τους βαθμούς που θα δώσουν την ώθηση και την πίστη στις δυνατότητες, συνάμα θα φτιάξει κλίμα στα αποδυτήρια όπως και την ψυχολογία, ούτως ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να πάρουν τα… πάνω τους.

Η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών στο φετινό πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας δεν κατάφερε να έχει κάποιο βαθμολογικό κέρδος στο εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στον Άρη Λεμεσού, ενώ χθες για τη 2η αγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου μπόρεσε και απέδρασε από εκεί με τη νίκη, τους τρεις βαθμούς.

Ο Λούκα Στογιάνοβιτς ήταν ο παίκτης, ο οποίος από την άσπρη βούλα του πέναλτι σκόραρε και έδωσε τη νίκη στους «πορτοκαλί», με την Καρμιώτισσα μετά από 2 αγωνιστικές να έχει 3 βαθμούς και να πηγαίνει σε καλή κατάσταση στη διακοπή που υπάρχει στο πρωτάθλημα ελέω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων.

Σίγουρα, υπάρχουν σημάδια βελτίωσης και δουλειάς στην Καρμιώτισσα, με τον Κύπριο τεχνικό, Σωφρόνη Αυγουστή, να γνωρίζει ότι πρέπει να εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα γίνεται αυτή την ευκαιρία που έχει τώρα με τη διακοπή, μιας και έχει στη διάθεση του εγνωσμένης αξίας παίκτες, ποιοτικούς, έμπειρους, για να παρουσιάσει στη δύσκολη συνέχεια μία ανταγωνιστική ομάδα.

Με την επιστροφή στη δράση από τη διακοπή στο πρωτάθλημα, η Καρμιώτισσα θα υποδεχθεί στο «Αμμόχωστος» τον ΑΠΟΕΛ για την 3η αγωνιστική, όπου θα κυνηγήσει το κέρδος, μιας και θέλει να… τσιμπάει κέρδος απέναντι στις ομάδες ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου σε εντός έδρας παιχνίδια. Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα με τον Άρη, ευελπιστεί να δώσει συνέχεια στη βαθμολογική συγκομιδή με αντίπαλο τον πρωταθλητή της περασμένης σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα