Απόλλων Λεμεσού: MVP του αγώνα με την Ανόρθωση ο Μαλεκκίδης

Απόλλων Λεμεσού: MVP του αγώνα με την Ανόρθωση ο Μαλεκκίδης

Newsroom
μαλεκκιδης ανανεωση
Με επίσημη ενημέρωση και δημοσίευση, ο Απόλλων Λεμεσού, γνωστοποίησε ότι ο πολυτιμότερος παίκτης στη νίκη του Απόλλωνα επί της Ανόρθωσης, ήταν με συντριπτική πλειοψηφία ο Γιώργος Μαλεκκίδης! Τα στατιστικά που τον ξεχώρισαν, προέκυψαν μέσα από την πλατφόρμα του Wyscout.

Αναλυτικά οι λεπτομέρειες που καθόρισαν τον Μαλεκκίδη ως τον MVP του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής:

«O Γιώργος Μαλεκκίδης αναδείχθηκε Stoiximan MVP του αγώνα ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Απόλλωνα, μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση που κατέγραψε εντυπωσιακά στατιστικά σύμφωνα με το WyScout.

Παίζοντας για 105 λεπτά, ο Μαλεκκίδης κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα με ποσοστό 82% επιτυχημένων πασών (39/32), ενώ επίσης, ξεχώρισε στις αμυντικές του προσπάθειες, κερδίζοντας 56% από τις μονομαχίες του (18/10) και πραγματοποιώντας 7 κλεψίματα.

Η απόδοσή του αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους φιλάθλους, οι οποίοι τον ανέδειξαν με μεγάλη διαφορά στην πρώτη θέση της ψηφοφορίας, συγκεντρώνοντας το 49,15% των ψήφων, με δεύτερο να ακολουθεί τον Πραξιτέλη Βούρο με 29,22%».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα