ΑΕΛ: Παίκτες που ξεκίνησαν να… κλέβουν «γαλαζοκίτρινες» καρδιές!

ΑΕΛ: Παίκτες που ξεκίνησαν να… κλέβουν «γαλαζοκίτρινες» καρδιές!

Σάββας Νεοκλέους
αελ 5/9
Στις δύο πρώτες αγωνιστικές, οι Τόκου και Λεσοβοί, έχουν πάρει χειροκρότημα και κολακευτικά λόγια από κόσμο της Λεμεσιανής ομάδας.

Η ΑΕ Λεμεσού στη Cyprus League έχει κάνει το δύο στα δύο. Με το πέρας της 2ης αγωνιστικής η ομάδα του Κρις Κόλμαν έχει το απόλυτο βαθμών, συγκατοικεί στην κορυφή με 6 βαθμούς μαζί με τον συμπολίτη Άρη και την Ομόνοια Λευκωσίας.

Σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές, αν και το ρόστερ της ΑΕΛ από πλευράς ξένων κοινοτικών παικτών δεν είναι συμπληρωμένο ακόμη, υπάρχουν κάποια καλοκαιρινά αποκτήματα που με την παρουσία τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια 29Μ και στο εντός έδρας με την Ομόνοια Αραδίππου, έχουν πάρει χειροκρότημα και κολακευτικά λόγια από κόσμο της Λεμεσιανής ομάδας.

Αυτοί οι παίκτες είναι οι Τοκού και Λεσοβόι. Ο πρώτος με το… καλούπι που έχει ως ποδοσφαιριστής και το πόσο δραστήριος είναι κατά διαστήματα των παιχνιδιών δείχνει ότι μπορεί να κουμαντάρει το παιχνίδι της ΑΕΛ, να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στους αντιπάλους και να είναι «εφιάλτης» για τις απέναντι άμυνες και εστίες.

Ο Ρώσος επιθετικός ήδη… συστήθηκε από την πρεμιέρα, σκόραρε και στο ματς της 2ης αγωνιστικής και δείχνει ότι ξέρει αρκετά καλά τη δουλειά του για τη γραμμή κρούσης της Λεμεσιανής ομάδας.

Οι δύο αυτοί παίκτες χρειάζονται σταθερότητα στην απόδοση τους και να μπορέσουν να είναι οι πραγματικοί καλοί τους εαυτοί στη διάρκεια των αγώνων, και όχι μόνο ανά διαστήματα.

Βέβαια, δεν περνάει απαρατήρητος ο άλλος νεοαποκτηθείς, Τρισκόφσκι, ο οποίος, όμως, αυτός εδώ και χρόνια βρίσκεται στα Κυπριακά γήπεδα και δεν υπάρχει φίλαθλος που να μην γνωρίζει το τι πάστας παίκτης είναι.

Αυτή η τριάδα, κακά τα ψέματα, άρεσε περισσότερο μέχρι στιγμής στους ΑΕΛίστες, από πλευράς νέων προσώπων στο ρόστερ της Λεμεσιανής ομάδας.

Στη συνέχεια οι ΑΕΛίστες περιμένουν και πως οι υπόλοιποι νέοι θα πάρουν τα πάνω τους και θα δείξουν αρκετές από τις ποδοσφαιρικές τους αρετές.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα