ΑΕ Λεμεσού: Έχει τον πρώτο λόγο ο Κέσκες για τη θέση του στόπερ (vid)

ΑΕ Λεμεσού: Έχει τον πρώτο λόγο ο Κέσκες για τη θέση του στόπερ (vid)

Newsroom
keskes
Παρά την έναρξη των εγχώριων αγωνιστικών υποχρεώσεων, η ενίσχυση στην ΑΕΛ δεν έχει ολοκληρωθεί, με τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο να βολιδοσκοπούν παίκτες για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Θέση που αυτή τη στιγμή, δείχνει να έχει το προβάδισμα ο Ακόν Κέσκες!

Ο 28χρονος Ούγγρος στόπερ, έμεινε ελεύθερος από την ρουμανική Σέπσι και αυτή τη στιγμή βρίσκεται ολότελα ελεύθερος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus, ο παίκτης αποτελεί το φαβορί για την εν λόγω θέση στην ΑΕΛ!

Αν ρίξουμε μια σύντομη ματιά στο βιογραφικό του, θα δούμε μια πλούσια καριέρα, η οποία ξεκίνησε από την χώρα των Μαγυάρων, συνεχίστηκε στην Ιταλία και την Αταλάντα, είχε επιστροφή στην πατρίδα καθώς και περάσματα από Πολωνία, Ελβετία, Αυστρία, Ρωσία και Ρουμανία.

Με την εθνική ομάδα της χώρας του, ο Κέσκες έχει πραγματοποιήσει 6 συμμετοχές, από τον Νοέμβριο του 2020 όπου και έκανε το ντεμπούτο του, ενώ έχει υπάρξει και διεθνείς με όλες τις «μικρές» Εθνικές της Ουγγαρίας.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΛ, συμμετείχε σε 28 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις της Ρουμανίας με την Σέπσι.

Εξελίξεις στην υπόθεση αμυντικός αναμένονται σύντομα από πλευράς ΑΕΛ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα