ΑΕ Λεμεσού: Επιβεβαίωση για Κέσκες από Λεβέντη, προαναγγελία ακόμα μιας προσθήκης

ΑΕ Λεμεσού: Επιβεβαίωση για Κέσκες από Λεβέντη, προαναγγελία ακόμα μιας προσθήκης

Newsroom
keskes
Με δηλώσεις σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα, ο Νικόλαος Λεβέντης, εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, επαλήθευσε την μεταγραφή του Ακόν Κέσκες για την οποία σας ενημέρωσε το Gazzetta Cyprus προ ολίγου, ενώ έδωσε και «στίγμα» για ακόμη μια προσθήκη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο ποδοσφαιριστής φτάνει αργά το απόγευμα στην Κύπρο για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της ένταξης τους στην ΑΕΛ. Αγωνιζόταν στην ομάδα του, πριν λίγε ςμέρες έπαιξε στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας και πλέον αν όλα πάνε καλά θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην ομάδα μας. Κάναμε αρκετή προσπάθεια για την ολοκλήρωση μια μεταγραφής στο τέλος και θεωρούμε ότι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα μας βοηθήσουν» είπε ο κ. Λεβέντης.

Θα είναι η τελευταία κίνηση;

«Ίσως να μην είναι η τελευταία κίνηση. Περιμένουμε από τον κ. Κόλμαν να μας πει κάποια πράγματα που σκέφτεται για να ολοκληρώσουμε ακόμα μία ίσως και δύο μεταγραφές»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα