Ροναλντίνιο: Ο Νεοφυτίδης καταγγέλλει την παρουσία του στα Κατεχόμενα!

Newsroom
ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ
«Καταπέλτης» ο Σπύρος Νεοφυτίδης κατά του Ροναλντίνιο και της παρουσίας του σε εκδηλώσεις στα κατεχόμενα! Ο εκτελεστικός πρόεδρος της ΠΑΣΠ κατήγγειλε τα όσα συνέβησαν, ζητώντας από την FIFA και την UEFA τον αποκλεισμό του πρώην διεθνή Βραζιλιάνου σούπερ σταρ από την οποιαδήποτε εκδήλωση τους.

Εδώ και κάποιες μέρες, ο Ροναλντίνιο βρίσκεται στα κατεχόμενα και μετέχει σε εκδηλώσεις. Αποκορύφωμα το χθεσινό στιγμιότυπο κατά το οποίο ο πρώην ποδοσφαιριστής υπέγραψε την φανέλα της «Εθνικής Βόρειας Κύπρου», κάτι το οποίο σαφώς δεν υφίσταται.

Εξαγρίωση προκάλεσαν αυτά τα γεγονότα στον πρόεδρο του ΠΑΣΠ, Σπύρο Νεοφυτίδη, ο οποίος δημοσίευση οργισμένη ανακοίνωση απευθυνόμενη στις FIFA και UEFA, αναφορικά με τα όσα ο Βραζιλιάνος έπραξε.

Αναλυτικότερα:

«Αυτή η συμπεριφορά του κ. Ροναλντίνιο πρέπει να καταδικαστεί. Απαράδεκτο να πληρώνεσαι για να παρευρίσκεσαι σε εκδήλωση παράνομου κράτους και να υπογράφεις μια φανέλα Εθνικής ομάδας που δεν υπάρχει για οικονομικό όφελος.
Πρέπει να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA
Τα χρήματα δεν είναι το παν.
Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πάει για τα χρήματα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα