Ανόρθωση: «Σκιές» στην μεταγραφή Σουσενάτσεφ, επαφές με μέσο

Ανόρθωση: «Σκιές» στην μεταγραφή Σουσενάτσεφ, επαφές με μέσο

Πάνος Λάρκος
σουσενατσεφ
Πρόβλημα έχει προκύψει με τη μεταγραφή του Αρτούρ Σουσενάτσεφ στην Ανόρθωση, με τον παίκτη πάντως να έχει περάσει από χθες (7/9) με επιτυχία τα ιατρικά τεστ. Κρίσιμη ημέρα σήμερα με τους ανθρώπους της «Κυρίας» να προσπαθούν να λύσουν το θέμα, ενώ παράλληλα «ψάχνονται» και για μέσο.

Βρίσκεται στην Κύπρο, πέρασε με επιτυχία χθες τις ιατρικές εξετάσεις αλλά ακόμη ο Αρτούρ Σουσενάτσεφ δεν έχει ανακοινωθεί από την Ανόρθωση. Φαίνεται να προκύπτει κάποιο πρόβλημα στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, όχι ιατρικό, και γι’ αυτό υπάρχει στασιμότητα για την ώρα.

Θα γίνουν προσπάθειες εντός της ημέρας να λυθεί το όλο θέμα και να μπορέσει ο παίκτης να υπογράψει και να ανακοινωθεί από την Ανόρθωση. Σε διαφορετική περίπτωση ένα ακόμη ναυάγιο θα προστεθεί στα πολλά αυτής της καλοκαιρινής περιόδου.

Ο κόσμος περιμένει τις εξελίξεις, οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται με τέτοιο τρόπο για να κλείσει θετικά το όλο θέμα και εντός των επόμενων ωρών θα ξεκαθαρίσει.

Την ίδια ώρα γίνονται προσπάθειες και για απόκτηση μέσου. Έχει ξεχωρίσει μία περίπτωση με την οποία είναι σε προχωρημένες επαφές στην ομάδα της Αμμοχώστου, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα με σιγουριά κατά πόσο θα καρποφορήσουν αυτές οι προσπάθειες. Στόχος είναι να γίνουν δυο ακόμη κινήσεις και όπως είναι διαμορφωμένα τα πράγματα στην Ανόρθωση όσο μοιάζει μία μεταγραφή κοντά άλλο τόσο μακριά είναι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα