Ανόρθωση: Σε επαφές με Θανάση Ανδρούτσο και Ατανάς Ίλιεφ η Κυρία

Ανόρθωση: Σε επαφές με Θανάση Ανδρούτσο και Ατανάς Ίλιεφ η Κυρία

Newsroom
θανασης ανδρουτσος ανορθωση
Η Ανόρθωση τρέχει να προλάβει τη λήξη της προθεσμίας των μεταγραφών, έχοντας στο μυαλό της τον Ατανάς Ίλιεφ αντί του Σουσενάτσεφ, αλλά και τον Θανάση Ανδρούτσο.

Το «ναυάγιο» της μεταγραφής Σουσενάτσεφ ανάγκασε την Ανόρθωση να ψάξει λύσεις την τελευταία στιγμή, με τον χρόνο για το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου να μετράει αντίστροφα.

Η διοίκηση της Κυρίας έχει ως plan B τον Ατανάς Ίλιεφ, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» και να γίνει κάτοικος Αμμοχώστου. Ο 30χρονος σέντερ φορ, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην Τσέρνο Μόρε, με την οποία είχε μια πολύ καλή σεζόν με 12 τέρματα. Στο παρελθόν έπαιξε επίσης σε Άσκολι, Μπότεφ Πλόβντιβ, Μοντάνα και Ντομπρούντζα. Κατέγραψε 16 συμμετοχές και τρία γκολ με την Εθνική Ανδρών της Βουλγαρίας.

Πέρα από την περίπτωση του Βούλγαρου, οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης εξετάζουν επίσης την περίπτωτη του Θανάση Ανδρούτσου, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό κι έγινε παίκτης της Όσναμπρικ.

Ο Ανδρούτσος παρουσιάζεται θετικός καταρχήν στο ενδεχόμενο να πάει στην Κύπρο, αφού δεν είναι και ότι καλύτερο για τον ίδιο να μένει ανενεργός τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, ενώ και για τους Πειραιώτες είναι ένα deal που θα τούς συνέφερε.

Ο 27χρονος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το έχει περάσει στους Πειραιώτες, με τους οποίους κατέγραψε 121 συμμετοχές, με πέντε γκολ και 10 ασίστ. Το οικονομικό είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί, ωστόσο, δεδομένων και των εσωτερικών ζητημάτων της Ανόρθωσης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα