Ανόρθωση: Προχώρησε σε συμφωνία με Ίλιεφ, έρχεται άμεσα Κύπρο ο Βούλγαρος

Ανόρθωση: Προχώρησε σε συμφωνία με Ίλιεφ, έρχεται άμεσα Κύπρο ο Βούλγαρος

Newsroom
ιλιεφ ανορθωση συμφωνια
Η Ανόρθωση τα βρήκε με τον Ατάνας Ίλιεφ, ο οποίος ταξιδεύει τη Δευτέρα (9/9) για Κύπρο, προκειμένου να δώσει επίσημη μορφή στη μεταγραφή του στην Κυρία.

Η Ανόρθωση, όπως όλα δείχνουν, βρήκε λύση μετά την «κατάρρευση» της συμφωνίας με Σουσενάτσεφ, καθώς έχει συμφωνήσει με τον Ατάνας Ίλιεφ.

Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια, με τον 30χρονο επιθετικό από τη Βουλγαρία να ταξιδεύει με προορισμό την Κύπρο τη Δεύτερα (9/9) προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί.

Πρόκειται για μεταγραφή που έκλεισε στο... 90', καθώς είμαστε λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο παίκτης θα ενταχθεί κανονικά στο ρόστερ της Κυρίας και θα την ακολουθήσει στις επόμενες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ίλιεφ αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Μπότεφ Μπλόβντιβ, Μοντάν, Δοβρουτσά, και Άσκολι. Στα αξιοσημείωτα, η πιο… παραγωγική του σεζόν (2020-21), όταν σκόραρε 17 γκολ. Μάλιστα, μετρά τρεις παρουσίες με την Εθνική Βουλγαρίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα