Το δίμηνο των προκλήσεων στον ΑΠΟΕΛ

Το δίμηνο των προκλήσεων στον ΑΠΟΕΛ

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
«Βαρύ» και αρκετά... προκλητικό είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ μέσα στο επόμενο δίμηνο, ένα πρόγραμμα που πιθανό να καθορίσει πολλά για τη σεζόν των πρωταθλητών Κύπρου.

Ο ΑΠΟΕΛ, προετοιμάζεται εντατικά καθώς θα μπει σε περίοδο έντονων αγωνιστικών υποχρεώσεων, με 13 αναμετρήσεις μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες, τόσο σε εγχώριες όσο και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ομάδα καλείται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις με αποφασιστικότητα και υψηλές προσδοκίες, «διαγράφοντας» στις χλωμές τελευταίες εμφανίσεις.

Η αρχή γίνεται στις 14 Σεπτεμβρίου με την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Καρμιώτισσα, ανοίγοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Στη συνέχεια, ακολουθούν οι αγώνες με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και την Ομόνοια 29ης Μαΐου, όπου ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να δείξει ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Η εντός έδρας συνάντηση με τη Νέα Σαλαμίνα θα προσφέρει ευκαιρία για ενίσχυση της αγωνιστικής εικόνας.

Στις 25 Σεπτεμβρίου, ο ΑΠΟΕΛ διεκδικεί το Σούπερ Καπ απέναντι στην Πάφος FC, έναν τίτλο που μπορεί να δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της χρονιάς. Στο ευρωπαϊκό μέτωπο, οι υποχρεώσεις αρχίζουν στις 3 Οκτωβρίου με τον αγώνα στο Δουβλίνο κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς για το Conference League, ενώ οι αναμετρήσεις με την Μποράτς Μπάνια Λούκα και τη Φιορεντίνα στο ΓΣΠ αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Παράλληλα, στο πρωτάθλημα, ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να αντιμετωπίσει ομάδες όπως η ΑΕΚ, η Ανόρθωση και ο Απόλλων, όπου η σωστή διαχείριση της ενέργειας και η αγωνιστική πειθαρχία θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για την πορεία προς την επιτυχία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα