Ανόρθωση: Κύπρο, ιατρικά και υπογραφή No 2

Ανόρθωση: Κύπρο, ιατρικά και υπογραφή No 2

Πάνος Λάρκος
ιλιεφ ανορθωση συμφωνια
Ημέρα Ατάνας Ίλιεφ στην Ανόρθωση, με τον Βούλγαρο στράικερ να αναμένεται να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από την «Κυρία», την ίδια ώρα που η περίπτωση απόκτησης μέσου από το εξωτερικό μοιάζει πολύ δύσκολη μέχρι τα μεσάνυχτα.

Προχθές βρέθηκε στην Κύπρο και πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις ο Αρτούρ Σουσενάτσεφ αλλά κάποια νέα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί δεν έφεραν στο τέλος της ημέρας την οριστική συμφωνία με τον Καζάκο επιθετικό. Πιθανόν κάποιες αυξημένες απαιτήσεις του μάνατζερ του να ήταν ο λόγος που δεν έκλεισε η μεταγραφή.

Πάμε στο σήμερα και στην άφιξη του Ατάνας Ίλιεφ ο οποίος αναμένεται από ώρα σε ώρα στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί. Είναι 29χρονος επιθετικός που πέρασε και από την εθνική Βουλγαρίας και τα στατιστικά του είναι αρκετά καλά.

Αν όλα πάνε καλά και δεν έχουμε κάποιο νέο ναυάγιο στην περίπτωση του, τότε θα βάλει υπογραφή και θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας. Σίγουρα δεν θέλει κανείς στην Ανόρθωση να ζήσει φαινόμενο… Σουσενάτσεφ μιας και θα μείνει χωρίς επιθετικό στο τέλος. Μέχρι τα μεσάνυχτα υπάρχει διορία για ενίσχυση και ακολούθως μόνο με άνεργους και δανεικούς εντός Κύπρου.

Και κάπου εκεί αναμένεται να καταλήξει στον μέσο που ψάχνει η ομάδα της Αμμοχώστου. Η περίπτωση Ανδρούτσου δεν αναμένεται να προχωρήσει και όλα δείχνουν ότι για τον μέσο η «Κυρία» θα πάει για άνεργο ή κάποιο δανεικό από την κυπριακή αγορά. Μέχρι το τέλος του μήνα υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά οι επιλογές σαφώς και είναι πολύ λιγότερες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα