Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21: Ήττα για την Εθνική Κύπρου κόντρα στη Σλοβενία με 2-0

Newsroom
ethniki_kuprou_k21
Ήττα για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων με σκορ 2-0 με αντίπαλο την αντίστοιχη της Σλοβενίας στο «Mestni stadion Fazanerija».

Ο αγώνας αφορούσε τον όγδοο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.

Οι διεθνείς μας προσπάθησαν για το καλύτερο απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου μας, που βρέθηκε μπροστά στο σκορ σε μια άτυχη μας στιγμή.

Στο αρχικό σχήμα σε επίσημο αγώνα της Εθνικής μας συμμετείχαν για πρώτη φορά ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Κυριάκου, ο Ανδρέας Σιήκκης και ο Παναγιώτης Ανδρέου.

Οι Σλοβένοι άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σέσλαρ, στην προσπάθεια του Κούτσακου για να αποκρούσει τη μπάλα κατέληξε στα δίκτυα μας, 1-0 σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι διατήρησαν την εδαφική υπεροχή, οι διεθνείς μας σταμάτησαν κάποιες επικίνδυνες φάσεις όμως στο 84ο λεπτό ήρθε το 2-0 από τον Σίποτ.

Κύπρος (Κ. Μακρίδης): Κυριάκου, Σιήκκης, Νεοφύτου (46' Θεμιστοκλέους), Χριστοδούλου, Κέρκεζ (46' Βίκτωρος), Αγγελόπουλος, Βρόντης, Ανδρέου (59' Κουμπαρή), Γαβριήλ (77' Δημητρίου), Φώτη (77' Ζήνωνος), Κούτσακος.

Η συνέχεια είναι προγραμματισμένη τον Οκτώβριο και στις 15/10 η Εθνική μας θα φιλοξενήσει τη Γαλλία και στις 15 του ίδιου μήνα, θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη.

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Σλοβενία 16

2. Αυστρία 11

3. Γαλλία 10

4. Βοσνία Ερζεγοβίνη 3

5. Κύπρος 2

πηγή

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα