ΑΠΟΕΛ: Επιστροφές, προετοιμασία και τελική λίστα

ΑΠΟΕΛ: Επιστροφές, προετοιμασία και τελική λίστα

Newsroom
apoel_proponisi
Με την επιστροφή των διεθνών Κοσταντίνοφ, Ντβάλι, Κόρμπου, Σατσιά και Λαίφη να ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα, ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει πλέον σε πλήρη ρυθμό προετοιμασίας ενόψει της αναμέτρησης με την Καρμιώτισσα.

Ο Ζοζέ Ντομίνγκες έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξος, καθώς, εφόσον δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τις εθνικές τους, θα έχει σχεδόν πλήρη σύνθεση για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής. Η μόνη εξαίρεση είναι ο Πίτσι, ο οποίος, θα χρειαστεί ακόμη χρόνο πριν να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στο γήπεδο.

Παράλληλα, οι διαδικασίες για την υποβολή της τελικής λίστας στην ΚΟΠ, ενόψει των εγχώριων διοργανώσεων, εισέρχονται στην τελική ευθεία, με την Παρασκευή να είναι η ημέρα που θα οριστικοποιηθούν οι επιλογές του τεχνικού επιτελείου.

Ο Ντομίνγκες, έχοντας πλέον πλήρη εικόνα για την κατάσταση του ρόστερ, καλείται να πάρει τις τελικές αποφάσεις που θα καθορίσουν τη σύνθεση της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν, επιδιώκοντας να παρουσιάσει ένα σύνολο ικανό να διεκδικήσει τους στόχους του σε κάθε διοργάνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα