Ανόρθωση: Προβάρει φανέλα βασικού ο Γκιούρτσο

Ανόρθωση: Προβάρει φανέλα βασικού ο Γκιούρτσο

Newsroom
γκιουρτσο ανορθωση βασικος
Η Ανόρθωση ετοιμάζεται για το απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στην Πάφο, έχοντας τον Άνταμ Γκιούρτσο σε καλή κατάσταση και έτοιμο για το ντεμπούτο του με την ομάδα του Γιάννη Οκκά.

Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή περιμένει την Ανόρθωση και αυτή την αγωνιστική μιας και θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας μία από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, την Πάφο. Το έργο των παικτών του Γιάννη Οκκά είναι εξαιρετικά δύσκολο και με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που υπάρχει γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με κάποια προβλήματα για τον Κύπριο τεχνικό μιας και δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Παρούτης, ο ανέτοιμος Τεϊσέιρα που τραυματίστηκε στο ματς με τον Απόλλωνα και ο Ιωάννου. Στην αποστολή και πολύ πιθανόν στο αρχικό σχήμα θα είναι ο Άνταμ Γκιούρτσο.

Ο Ούγγρος ακραίος επιθετικός είναι σε καλή φυσική κατάσταση μιας και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα προετοιμασίας της ΑΕΚ παίζοντας και λίγο στην Ευρώπη και πλέον είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα. Αν παρουσιαστεί βάσει αυτού που μπορεί να δώσει σίγουρα θα βοηθήσει την «Κυρία».

Ο Οκκάς κάνει σκέψεις για 2-3 αλλαγές αλλά δεν προσανατολίζεται να αλλάξει αγωνιστικό σχηματισμό κάτι που σημαίνει θα παίξει με τριάδα στην άμυνα και θα ξεκινήσει βασικός ο Χρυσόπουλος. Στην αποστολή αναμένεται να είναι και ο Ίλιεφ και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής. Στόχος είναι να κλείσει τους χώρους και να μην επιτρέψει στους ποιοτικούς και γρήγορους επιθετικούς της Πάφου να κάνουν ότι θέλουν.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα