Ανόρθωση: Προσπάθειες για απόκτηση μέσου, χωρίς επίσημο ενδιαφέρον από επενδυτές

Ανόρθωση: Προσπάθειες για απόκτηση μέσου, χωρίς επίσημο ενδιαφέρον από επενδυτές

Newsroom
okkas apoktisi mesou
Ο Γιάννης Οκκάς και οι συνεργάτες του αναζητούν ακόμα κάποιον μέσο, ωστόσο οι επιλογές τους είναι περιορισμένες. Την ίδια στιγμή, απουσιάζει το ενδιαφέρον επενδυτών για την Ανόρθωση.

Δεν σταμάτησαν οι προσπάθειες της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης για την απόκτηση κάποιου μέσου ποδοσφαιριστή αν και πλέον οι επιλογές είναι περιορισμένες και δεν είναι εύκολο να βρεθεί κάτι αξιόλογο.

Ο Γιάννης Οκκάς και οι συνεργάτες του ψάχνουν και παλεύουν για να βρεθεί κάτι που θα ταιριάξει στο πλάνο της τεχνικής ηγεσίας.

Για την ώρα παρά το ενδιαφέρον που υπήρξε κατά διαστήματα από διάφορους επενδυτές κάτι χειροπιαστό δεν υπάρχει στα χέρια της διοίκησης. Σχετικά με τις υποψηφιότητες δεν υπάρχει κάτι.

Μέχρι τις 16 του μήνα θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις υποψηφιότητες τους και στις 19 του μήνα θα γίνει η εκλογική γενική συνέλευση.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα