ΑΕΛ, Παπαφώτης: «Ευχαριστώ τη διοίκηση για τη στήριξη, θα επιστρέψω πιο δυνατός»

ΑΕΛ, Παπαφώτης: «Ευχαριστώ τη διοίκηση για τη στήριξη, θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Newsroom
παπαφωτης αελ ευχαριστιες
Ο Βασίλης Παπαφώτης ευχαρίστησε την ΑΕΛ για την επέκταση του συμβολαίου του, παρά το ότι ο ίδιος απέχει λόγω τραυματισμού και έδωσε υπόσχεση πως θα επιστρέψει σύντομα και δυνατότερος.

Η ΑΕΛ προσέφερε νέο συμβόλαιο στον Βασίλη Παπαφώτη, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα κνήμης και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Ο 29χρονος μέσος θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα για τη στήριξη σε μία πολύ δύσκολη στιγμή, μέσω μηνύματός του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αναλυτικά τα λόγια του Παπαφώτη:

«Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους, με την επέκταση της συνεργασίας μας μέχρι το 2027. Είναι τιμή μου να συνεχίσω να φοράω τη φανέλα και το περιβραχιόνιο της ΑΕΛ και να αγωνίζομαι γι´ αυτό τον υπέροχο κόσμο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τις ευχές όλων σας για ταχεία ανάρρωση. Με τη δύναμη και το πάθος που με χαρακτηρίζουν, θα καταφέρω να ξεπεράσω αυτή τη δύσκολη στιγμή και να επιστρέψω σύντομα κοντά σας πιο δυνατός!»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα